Toijan koulun vanhemmat ry

gallery/tkv
Toijan koulun vanhemmat ry Facebookissa

Toijan koulun vanhemmat ry (TKV) perustettiin 10.3.2015 vanhan epävirallisesti toimineen vanhempainryhmän tilalle. TKV on polittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton Suomen vanhempainliiton jäsenyhdistys.

 

Tarkoituksenamme on edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä kasvatuskumppanuutta, vuorovaikutusta ja yhteistoimintaa.

Toiminta-ajatus

Tule mukaan

Hankkeita

Yhdistyksemme toiminta perustuu aktiivisiin jäseniin. Jos sinulla on ideoita, aikaa tai molempia tule mukaan! Jäsenyys on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. 

Muiden yhdistysten kanssa tehdään tiiviisti yhteistyötä erilaisten tapahtumien ja tempausten järjestämiseksi. Tällaisia ovat kuluvan toimintavuoden aikana Kiskon kivimakasiinin joulumyyjäiset, Kisko-päivä ja Kevätkarnevaalit.

 

Monitoimikenttä joka rakennettiin Toijan koulun alueelle ja tulee toimimaan ei ainoastaan koululaisten, vaan kaikkien lähiliikuntapaikkana. Kentän rahoitus saatiin pääosin Palloliitolta ja SSO:lta, mutta vanhempainyhdistyksen lupaus osittaisesta rahoituksesta sai myös Salon kaupungin edustajat vakuuttuneeksi siitä, että kenttä rakennetaan juuri Toijaan. Salon kaupunki osallistui merkittävällä panoksella kentän paikkasuunnitteluun, sekä pohjatöihin.

Tietoa yhdistyksestä

 

 

Kentän viralliset avajaiset olivat 4.9.2018. Järjestyksessään Kamukenttä -nimen saanut liikuntapaikka on Suomen palloliiton projektin 92. kenttä. Avajaisissa oli paikalla paljon hyväntuulista väkeä, hankkeen tiimoilta pidettiin muutama lyhyt puheenvuoro, jonka jälkeen juhlaväki tankkasi energiaa muurinpohjaletuista ja virvokkeista.

 

Komeaksi lopuksi käytiin spektaakkelimainen lapset vs. aikuiset jalkapallo-ottelu, jonka vei nimiinsä lasten joukkue!

 

Lue Salon Seudun Sanomien artikkeli tapahtumasta täältä:

http://www.sss.fi/2018/09/assakentta-liikuttaa-koululaisia-kiskossa-uusi-kentta-vihittiin-kamukentaksi/

 

Salonjokilaakso taas uutisoi tapahtumasta seuraavasti:

https://issuu.com/salonjokilaakso/docs/salonjokilaakaso_vko_36_2018

Juttu löytyy digilehden sivulta 16.

 

Toijan koulu oli mukana Palloliiton ja SSO:n Ässä-kenttä -hankkeessa. Salon kaupunki toimi hankevastaavana ja Toijan koulun vanhemmat ry osallistui kustannuksiin merkittävällä summalla.

 

Juha Punta -säätiö myönsi hankkeelle merkittävän avustuksen, siitä suurkiitos!

http://www.juhapunta.fi/index.php/saatio

 

Lahjoittajia ja talkooväkeä oli apuna runsaasti, kiitämme tuestanne.

gallery/toijan monitoimikentta

Joka toinen vuosi Toijan koulun 5. ja 6. luokka lähtevät viettämään liikunnallista leirikoulua heti lukuvuoden alkupuolella. Tänäkin vuonna matka suuntautui Pohjan Kisakeskukseen, jossa oppilaat viettivät kolme toiminnantäyteistä päivää.

 

Kotien suotuisalla myötävaikutuksella lapset olivat leirillä ilman matkapuhelimia tai muita härpäkkeitä; he selvisivät hienosti!

 

Odotettu reissu toteutui TKVRY:n myöntämin varoin, Salon kaupungilla ei ole osoittaa määrärahoja tällaiseen toimintaan. Kiitokset kotijoukoille ja kaikille toimintaan osallistuneille!